Gratis verzending vanaf €70
Vorige
Vorige productafbeelding

Soft & Chewy Hond Rust mini 50g

4,72
Volgende

Probiotica Anti-Jeuk & Pootlikken – Hond

32,00
Probiotica Anti-Jeuk en Pootlikken - 60 Snoepjes - Bobiotics
probiotica maag en darm bobiotics

Probiotica maag en darm - Hond

28,00

Probiotica maag en darm – Hond

28,00

Probiotica maag en darm van Bobiotics draagt bij aan een regelmatige en gezonde stoelgang, kalmeert gevoelige magen, verbetert de spijsvertering en darmflora, zorgt voor een frisse adem en vermindert winderigheid.

Onze snacks, verrijkt met insectenmeel, bevorderen het immuunsysteem en ondersteunen de algehele gezondheid van je trouwe viervoeter.

Beschrijving

Bobiotics Probiotica maag en darm

  • Spijsvertering & Darmflora Optimalisatie
  • Gezonde Stoelgang
  • Frisse Adem & Minder Winderigheid
  • Kalmering van Gevoelige Magen
  • Versterkte Immuniteit

Gebruiksadvies

Geef dagelijks één Bobiotics supplement per 10 kg lichaamsgewicht van je hond. Voor de beste resultaten, houd je deze dosering aan gedurende ten minste 6 weken. Elke pot bevat 60 snoepjes, wat de duur van de behandeling afhankelijk maakt van het gewicht van jouw hond:

  • Tot 10 kg: 60 dagen
  • 10-20 kg: 30 dagen
  • 20-30 kg: 20 dagen
  • 30-40 kg: 15 dagen
  • Boven 40 kg: 12 dagen

Pre-, Pro-, Post- en Parabiotica

Prebiotica: De Voedingsbron voor Gezonde Bacteriën

Prebiotica zijn niet zomaar vezels; ze vormen de basisvoeding voor de nuttige bacteriën in de darmen van je hond. Deze voedingsstoffen bevorderen een sterke en gezonde darmflora, wat cruciaal is voor een optimale spijsvertering en een efficiënte opname van voedingsstoffen. Door een robuuste darmgezondheid te ondersteunen, dragen prebiotica bij aan het algemene welzijn en vitaliteit van je hond.

Probiotica voor Maag en Darm: Levendige Beschermers van de Darmgezondheid

Onze probiotica zijn veel meer dan alleen levende micro-organismen; ze zijn de beschermers die de balans in de darmflora handhaven. In de juiste hoeveelheden toegediend, helpen ze je hond te beschermen tegen spijsverteringsproblemen door een stabiele microbiële omgeving te creëren. Dit kan klachten zoals diarree, jeuk en overmatig pootlikken verminderen, wat resulteert in een gezondere en gelukkigere hond.

Postbiotica: Ondersteunende Krachten voor Darmgezondheid

Postbiotica, de waardevolle metabolieten die ontstaan tijdens fermentatie, spelen een onzichtbare maar cruciale rol in het bevorderen van darmgezondheid en het versterken van het immuunsysteem. Hun subtiele werking helpt de afweer van je hond te verbeteren, waardoor een betere bescherming tegen ziekteverwekkers wordt geboden. Ze zijn de stille krachten die de algehele gezondheid van je hond bevorderen.

Parabiotica: Versterkende Beschermers

Parabiotica bieden een extra laag van bescherming voor de darmgezondheid. Deze krachtige elementen ondersteunen de microbiële verdediging van het lichaam en verbeteren de effectiviteit van probiotica. Door de levensvatbaarheid van probiotica te ondersteunen, zorgen parabiotica ervoor dat onze supplementen optimaal werken, wat bijdraagt aan de algehele gezondheid en veerkracht van je hond.

Door de combinatie van prebiotica, probiotica, postbiotica en parabiotica in onze supplementen, bieden we een uitgebreide ondersteuning voor de darmgezondheid van je hond. Deze synergistische werking helpt je trouwe viervoeter niet alleen een gezonde spijsvertering te behouden, maar ook een sterker immuunsysteem en een algeheel verbeterd welzijn te bereiken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Probiotica maag en darm – Hond” te beoordelen

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen